Lihatööstus

Topsivillija

Täisautomaatsed villimis- ja doseerimislahendused, pakendi sulgemine valmislõigatud kui rullis kilega.

Autoklaav

Tööstuslikud pastöriseerimis- ja steriliseerimislahendused erinevat tüüpi pakenditele ja toodetele.

 

 

Mikser

Toormassi homogeenseks segamiseks või maitsestamiseks.

 

Formeerija

Formeerimismasin moodustab soovitud kuju ja kaaluga toorsegu portsjonid.

Paneerimine

Paneerimisseadmed erineva kontsistentsiga ainete kandmiseks tootele: vedelad segud ja marinaadid, peene- ja jämedateralised katted. 

 

 

 

Frittimine, praadimine, grillimine

Universaalsed ahjud praadimiseks, küpsetamiseks, pruunistamiseks seda nii rasvavaba röstimise, kuuma õhuga töötlemise kui ka kontaktküpsetuse tehnoloogial.

Jahutamine, külmutamine

Spiraaltehnoloogia seade toiduainete jahutamiseks ja külmutamiseks.

X-Ray

Röntgentehnoloogial põhinevad toote kvaliteedi kontrollsüsteemid. Spetsiaalsed lahendused igale tööstussektorile.  

Lõikurid

FAM STUMABO toidutööstuse lõikurid ja kvaliteetsed lõiketerad on spetsiaalselt välja töötatud nii linnuliha kui ka punase liha (sh veise- ja sealiha) täpseks ja tõhusaks töötlemiseks. Lõikeseadmed võimaldavad liha lõigata viiludeks, ribadeks, kuubikuteks või purustada vastavalt tootmisvajadusele. Lõiketehnoloogia tagab paindliku töötlemise küpsetatud, jahutatud ja külmutatud toodete puhul. Kõik seadmed vastavad kõrgeimatele toiduohutuse ja hügieenistandarditele. FAM STUMABO toidutööstuse lõiketehnoloogia vastab nii suuremahuliste toidutööstuste kui ka väiksemate tootjate ootustele.

Näita rohkem 
Fam

Telli tootekataloog