Toidutööstuse seadmed
Homogenisaatorid, katlad, segurid
Seadmed emulsioonide ja tootesegude valmistamiseks: majonees, salatikastmed, ketšup, valmistoit, moos, lastetoit ja paljud teised tooted.
Lõikurid, riivid
FAM STUMABO toidutööstuse lõikurid ja kvaliteetsed lõiketerad on kohandatud juustutöötlejate vajadustele. Lõikeseadmed võimaldavad töödelda pehmeid, poolkõvasid ja kõvasid juustusid erinevas mõõdus ja vormis – kuubikud, viilud, ribad, riivituna või purustatult. Tagatud on ühtlane tulemus nii mozzarella, gouda, cheddar kui parmesan-tüüpi juustude puhul. FAM STUMABO lõiketehnoloogia koos tööstuslike lõiketeradega tagab täpse ja efektiivse töötlemise, vastates nii suuremahuliste toidutööstuste kui ka väiksemate tootjate ootustele.

Lõikurid
FAM STUMABO toiduainetööstuse lõikurid on kohandatud laia valiku värske kui ka külmutatud köögiviljade, puu- ja juurviljade töötlemiseks – sealhulgas peet, brokoli, kapsas, sibul ja kartul. Lõikeseadmed on varustatud tööstuslike lõiketeradega, mis tagavad täpse ja kvaliteetse tükelduse erinevates mõõtmetes ja kujudes: kuubikutes, ribades, viiludes, riivituna. FAM STUMABO toidutööstuse lõiketehnoloogia vastab nii suuremahuliste toidutööstuste kui ka väiksemate tootjate ootustele.
