Toidutööstuse seadmed

Kuivatus

Tsentrifuug-, õhkkuivatustunnel ning kuivatuskonveier lahendused võimaldavad õrnade lehtköögiviljade kuivatamist ja vee eraldamist mistahes toote pinnalt. 

 

 

Koorimine

Mitmekülgsed abrasiiv- või teraga koorimismasinad eelnevalt pestud juur- ja köögivilja koorimiseks. Seadmed sibula koorimiseks.

X-Ray

Röntgentehnoloogial põhinevad toote kvaliteedi kontrollsüsteemid. Spetsiaalsed lahendused igale tööstussektorile.  

Sorteerimine

Lai valik erinevaid optilise sorteerimise seadmeid juur- ja puuviljadele, marjadele, pähklitele jne.  Sorteerimine vastavalt toote suuruse, defekti või spetsifikatsiooni järgi, pestud või pesemata toode. Kõrvaliste objektide eemaldamine, sorteerimine põllul ja muud lahendused.  

 

 

Lõikurid

FAM STUMABO toidutööstuse lõikurid ja kvaliteetsed lõiketerad on spetsiaalselt välja töötatud nii linnuliha kui ka punase liha (sh veise- ja sealiha) täpseks ja tõhusaks töötlemiseks. Lõikeseadmed võimaldavad liha lõigata viiludeks, ribadeks, kuubikuteks või purustada vastavalt tootmisvajadusele. Lõiketehnoloogia tagab paindliku töötlemise küpsetatud, jahutatud ja külmutatud toodete puhul. Kõik seadmed vastavad kõrgeimatele toiduohutuse ja hügieenistandarditele. FAM STUMABO toidutööstuse lõiketehnoloogia vastab nii suuremahuliste toidutööstuste kui ka väiksemate tootjate ootustele.

Näita rohkem 
Fam

Telli tootekataloog